Ke bar, restorant, piceri apo fast food?! Redukto kostot, rrit fitimet, inovo

Ke bar, restorant, piceri apo fast food?! Redukto kostot, rrit fitimet, inovo

Ke bar, restorant, piceri apo fast food?! Redukto kostot, rrit fitimet, inovo

Situata të jashtëzakonshme, kanë nevojë për zgjidhje të jashtëzakonshme. Shpeshherë nuk kanë superfuqi, as mantel apo ‘brirë’ janë të thjeshta, inovative dhe të bazuara në teknologjinë e informacionit.

Ashtu si e vetmja platformë që i vjen në ndihmë një nga sektorëve më të prekur nga pandemia siç është shërbimi në bare dhe restorate, të të gjitha llojeve dhe madhësive. Scanthe.menu ndihmon baret dhe restorantet të krijojnë menunë e tyre dixhitale, të menaxhojnë porositë në lokal, por edhe ti shtojnë vetes një linjë tjetër fitimi sic janë Takeaway dhe Delivery, kështu do të mund të lidhen më shumë me klientët e tyre, pa limit kohe dhe orë policore.

Në realitetin e ri të gjithë duhet të përshtatemi, prandaj krijo tani llogarinë tënde në scanthe.menu dhe fillo të përfitosh nga sisteme të sofistikuara për të menaxhuar menunë dhe porositë e klientëve të tyre. Duke përdorur QR kodin, klientët nuk do të kenë nevojë për menunë, e cila ka kaluar nga një klient tek tjetri. Në këtë mënyrë do të parandalojmë përhapjen e Covid-19 dhe llojeve të tjera virusesh. Scanthe.menu nuk është e rëndësishme vetëm për çështjet shëndetësore, por është gjithashtu një “jehonë e qëndrueshmëri” sepse ju nuk do të keni nevojë të printoni menunë çdo herë që e ndryshoni atë. Është gjithashtu një ‘jehonë inovacioni” duke u dhënë kështu klientëve tuaj perceptimin e një vendi trendi, fancy dhe që ecën me hapin e kohës. Me të njëjtin hap kohe duhet të ecë edhe menuja juaj, prandaj mund të eksperimentoni sa herë të dëshironi e të shtoni pjata të reja.

Nuk ka asnjë problem, mjafton të shkoni në Website-in tonë, vendosni kredencialet tuaja dhe bëni ndryshimet që dëshironi. Kodi QR mbetet i njëjti dhe e vemtja kosto që do të keni është printimi i tij vetëm një herë dhe ta vendosni në tavolinë. Kështu i jepni mundësinë vetes që të keni edhe një “website” që mund të promovoni në social media, mund ta vendosni linkun në seksionin link in bio të instagramin dhe klientët tuaj do të porositin në çdo orë të ditës. E dimë që dita juaj është dinamike dhe të mbash një platformë nën kontroll për të menaxhuar porositë do të të duket impenjative, sepse nuk dëshiron që puna e përditshme të të marrë përpara dhe të harrosh ta kontrollosh.


Prandaj kemi krijuar së fundi modulin e Whats App, ku çdo porosi vjen, jo vetëm në platformë, por edhe në ëhats app e nr të punës. Lajmi më i bukur në fund, gjithë këto funksionalitet ke mundësinë ti përfitosh falas, për ty ke ke 5 kategori, 5 produkte për kategori. Nëse më pas dëshiron të eksperientosh çdo ditë me menunë tënde, versionet premium të scanthe.menu fillojnë nga vetëm 99 euro/vit. Krijoje tani profilin dhe jepi mundësinë biznesit tënd të transformohet, rrit orët e punës përtej orës policore dhe për rrjedhojë rrit të ardhurat.

Komentet (0)

Ju lutem hyni për të postuar një koment.

Dëshmitë

Cookies

Ky website përdor cookies për t'iu siguruar experiencën më të mirë në faqen tonë.

Prano